Workshops og grafisk facilitering

Undervisning i tegning og/eller historiefortælling

Jeg har erfaring med undervisning og workshops i tegning for både børn og voksne, og kommer også ud til grafisk facilitering til events, workshops mm.
Undervisning og workshops tilpasses de enkelte opgaver/behov og kan vare fra et par timer på en dag til et større forløb der strækker sig over længere tid.

Læs mere om de enkelte tilbud nedenunder:

Mangaworkshops

Tegn – MANGA!

Jeg har erfaring med at undervise og afholde workshops indenfor tegning og fortælling – især i mangaens tegn!
Workshoppen bliver skræddersyet efter behov, så det passer til niveau, målgruppe og tidshorisont.

Målgruppe: Primært børn og unge

Sværhedsgrad: Fra begynder til øvede – Forløbet skræddersyes efter behov

Workshop: Lær mangaens udtryk gennem tegning. Der er fokus på at konstruere manga-figurer ift. øjne, ansigtsform, hår og også fortælleteknik som fartstriber, kropssprog og ikoner

Tegneundervisning

Karakter- og miljødesign, konstruktion, generel tegning, tegneserie og illustrationstegning

Jeg underviser i tegning og især med henblik på karakter- og miljødesign, hvor visuel historiefortælling er i fokus.
Forløbet kan tage udgangspunkt i grundlæggende tegneundervisning med konstruktion og håndværk, men det kan også være et forløb med fokus på at udarbejde sin egen tegneserie eller illustrationer til en given tekst. Her starter vi ofte ud med at opbygge karakter- og universudvikling før man konstruerer det færdige materiale som fx en tegneseriestribe eller enkelt-illustrationer til en tekst.

Undervisningen kan laves i samarbejde, hvor I allerede har nogle idéer vi kan spare om eller jeg kan komme med et skræddersyet forløb med tegning, der passer jeres behov.

mangaworkshop_billedskolen_Angelica_inigo

Foto: Greg McQueen

Grafisk facilitering

Har I brug for en tegner til at visualisere idégenererings-workshops, lynportrættegner til events eller noget helt tredje?

Jeg tilbyder illustrationshjælp til det meste og min tegnestil kan tilpasses den enkelte opgave. Hvis der er brug for mere end én tegner kan det nemt arrangeres med andre professionelle og erfarne tegnere. 

Kontakt mig for mere information.

grafisk_facilitering
X